Reacties van cliënten

Hieronder enkele reacties van cliënten die enkele behandelingen bij mij hebben gedaan.

“Karen heeft een professionele maar heel persoonlijke benadering. Al snel wist zij mijn vertrouwen te winnen en heb ik ervaren dat daar zeer zorgvuldig mee wordt omgegaan. Zij heeft mij geholpen een vastgeroest patroon te doorbreken. Voelen, dichtbij komen en lichamelijk contact had voor mij voorheen al snel de definitie van onveilig. Door hier op eigen tempo veiligheid in te ervaren is iets wat ik iedereen gun die worstelt met het fenomeen ‘ vriendjes worden met jezelf’ . De route die je aflegt naar acceptatie, groei en contact met jezelf is niet de makkelijkste, maar Karen weet te begeleiden met een warme, betrokken en humorvolle benadering.”

– Wendy

 

“Van hoofd werd ik lijf en van lijf werd ik beiden. Ik heb mezelf leren kennen en ervaren op een manier waarop ik dacht dat het me nooit meer zou gaan lukken. En dat had ik niet gekund zonder Karen..”

– Anoniem

 

“De lichaamsgerichte aanpak van Karen betekende voor mij: een veilige sfeer, persoonlijke aandacht, je gezien voelen, ze voelde aan wat op dat moment nodig was, een speelse manier/benadering, met weinig woorden tot de kern van het probleem komen.”

– Gerdien

 

“Ik geef Karen een 10!!!! Ik kijk nog elke dag met groot enthousiasme en tevredenheid terug op de 10 sessies die ik bij Karen heb gehad. Ze is een fijn persoon, bij wie ik me heel erg op mijn gemak voelde. En elke behandelmethode – of het nu kussens, balletjes of ‘het ei’ waren – heeft me heel veel, nuttige inzichten gegeven. Lichaamsgerichte coaching bleek voor mij de beste aanpak, omdat mijn gevoel mijn analytisch denken voor even een beetje kon uitschakelen.”

– Anoniem